Feel Food. Lorem ipsum simply free text dolor sited amet cons cing elit.

[email protected]
0850 255 2727

Aroha, Yeni Zelanda yerlilerinin dilinde sevgi, tutku anlamına gelen bir kelimedir. Logomuzda yer alan spiral ise yine Maori kültüründe yeni başlangıçlar anlamına gelen koru simgesidir.

Bizim için yeni bir başlangıç anlamına gelen, sevgiyle ve tutkuyla ürettiğimiz yeni ürünler için bu markayı kullanmanın anlamı bizim için çok büyük.

 Kurucusu , Fulya Genç, Boğaziçi Üniversitesi İşletme lisansını tamamladıktan sonra global firmalarda dijital pazarlama alanında çalıştı.

2016 yılında gittiği Yeni Zelanda’da gıda işletmelerinde üretim, paketleme, kalite kontrol alanlarında deneyim edindi. Çikolata eğitimlerine ve workshoplarına katıldı. Toprağa, doğaya dokunarak, geçirdiği 1 yıl sonunda Türkiye’ye dönerek Aroha projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başladı. 

Çocukluğundan beri hayalini kurduğu çikolata yapma tutkusunu, Yeni Zelanda’da aldığı eğitim ve deneyim ile birleştirerek Aroha markası ile üretime başladı.

Ürünler

Bean To Bar* etiketli ürünlerimizin tamamı kakao çekirdeğinden/kitleden Zekeriyaköyde bulunan atölyemizde yapılır. Bu ürünleri diğer çikolatalardan (hazır kuvertürlerden) ayıran özellik, reçetelerinin Aroha şefleri tarafından çıkarılmış olması ve elbette içeriğinde olması gerekenden fazlasının eklenmemiş olmasıdır. Bean to bar ürünlerimizde sadece kakao çekirdeği, tatlandırıcı olarak çeşidine göre, bal, hurma özü, pancar şekeri veya stevia, eğer sütlü ise yine çeşidine göre tam yağlı inek sütü tozu veya veganlar ve alerjisi olanlar için hindistan cevizi sütü tozu kullanırız. Lesitin, emülgatör, ilave yağlar, aroma vericiler yoktur. İçerik bilgisi kısa ve temizdir.

* Bean To Bar, kısaca çikolatayı direkt olarak kakao çekirdeğinden yapmak demektir. 

Analiz Belgeleri